Îți oferim 5% extra reducere la prima ta comandă. Utilizează cuponul SIREX5

Multimarca Set 2 Becuri Led H8 Canbus 6000k

120,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: Procesarea comenzii se realizeaza in 1-2 zile de la plasarea ei. In functie de metoda de livrare aleasa, primesti pachetul in 1-3 zile dupa ce a plecat de la noi.

Cod Produs: SRM466 Ai nevoie de ajutor? 0763.726.805
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Un set de becuri LED pentru farurile auto este alegerea perfectă pentru a îmbunătăți vizibilitatea pe timp de noapte și pentru a face condusul mai sigur. Acest set poate înlocui becurile cu halogen pentru faza scurtă, faza lungă și proiectoarele farurilor.
Înlocuirea becurilor cu halogen cu cele LED aduce o serie de avantaje importante. În primul rând, consumul de energie este redus semnificativ, astfel încât veți economisi bani la factura de energie electrică. În plus, aceste becuri au o durată de viață mai lungă decât cele halogene, astfel încât nu va trebui să le înlocuiți atât de des.
Cel mai important avantaj al acestor becuri este îmbunătățirea vizibilității pe timp de noapte. Acestea oferă o lumină mai strălucitoare și mai clară, ceea ce face ca drumul să fie mai ușor de văzut și mai sigur pentru șofer. De asemenea, aceste becuri oferă o mai bună distribuție a luminii, astfel încât există mai puține zone întunecate și mai multă lumină acolo unde este nevoie.

Caracteristici:
Lumina: 6000k (alb rece)
Lumeni: 16000LM
Voltaj: 12/24V


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09:00 - 17:00

0763.726.805 contact@siriusmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!