Îți oferim 5% extra reducere la prima ta comandă. Utilizează cuponul SIREX5

Multimarca Set 2 Becuri Led H3 Canbus 6000k

120,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: Procesarea comenzii se realizeaza in 1-2 zile de la plasarea ei. In functie de metoda de livrare aleasa, primesti pachetul in 1-3 zile dupa ce a plecat de la noi.

Cod Produs: SRM463 Ai nevoie de ajutor? 0763.726.805
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Dacă doriți să îmbunătățiți vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte atunci când conduceți, un set de becuri LED pentru farurile auto poate fi soluția perfectă. Aceste becuri pot fi utilizate pentru faza scurtă, faza lungă și proiectoarele farurilor.
Înlocuirea becurilor cu halogen cu cele LED aduce mai multe avantaje importante. Acestea includ consumul redus de energie, durabilitatea în timp și costul redus. Becurile LED consumă mult mai puțină energie decât cele halogene, ceea ce înseamnă că economisiți bani pe termen lung și contribuiți la protejarea mediului înconjurător. De asemenea, acestea au o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des.
Un alt avantaj important al becurilor LED este îmbunătățirea semnificativă a vizibilității pe timp de noapte. Aceste becuri oferă o lumină mai puternică și mai clară, care poate ilumina mai bine drumul și face obiectele de pe marginea drumului mai vizibile. De asemenea, ele oferă o mai bună distribuție a luminii, ceea ce înseamnă că există mai puține zone întunecate și mai multă lumină acolo unde este nevoie.

Caracteristici:
Lumina: 6000k (alb rece)
Lumeni: 16000LM
Voltaj: 12/24V


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09:00 - 17:00

0763.726.805 contact@siriusmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!