Îți oferim 5% extra reducere la prima ta comandă. Utilizează cuponul SIREX5

Multimarca Set 2 Becuri Led H4 Canbus 6000k

120,00 Lei
Stoc epuizat

Durata de livrare: Procesarea comenzii se realizeaza in 1-2 zile de la plasarea ei. In functie de metoda de livrare aleasa, primesti pachetul in 1-3 zile dupa ce a plecat de la noi.

Cod Produs: SRM464 Ai nevoie de ajutor? 0763.726.805
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Un set de becuri LED pentru farurile auto reprezinta o alegere moderna si eficienta pentru imbunatatirea vizibilitatii pe timp de noapte. Inlocuind becurile cu halogen cu cele LED, veti experimenta o lumina mai clara si mai puternica, care va va ajuta sa vedeti mai bine drumul si sa conduceti mai in siguranta.
Printre avantajele becurilor LED se numara si consumul redus de energie. Acestea sunt mult mai eficiente decat becurile cu halogen si, astfel, vor reduce costurile la combustibil si vor ajuta la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De asemenea, becurile LED sunt mult mai durabile si au o durata de viata mai indelungata, ceea ce inseamna ca va trebui sa le schimbati mult mai rar decat becurile cu halogen.
Un alt avantaj al becurilor LED este faptul ca acestea produc mai putina caldura si sunt mai eficiente energetic decat becurile cu halogen. Acest lucru le face mai sigure si mai potrivite pentru utilizarea in masinile moderne, care dispun de sisteme electronice complexe.

Caracteristici:
Lumina: 6000k (alb rece)
Lumeni: 16000LM
Voltaj: 12/24V


 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L - V: 09:00 - 17:00

0763.726.805 contact@siriusmag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!